CrashDay TV

Edelwajskie Stowarzyszenie Sportowe jest dla aktywistów kultury fizycznej. Kto nie lubi chodzić po górach czy pograć w popularną "gałę"? Na pewno w Dolinie szukać takiego ze świecą. Nam nie obce są i zjazdy narciarskie czy na sankach, ale także jako zaprawieni w ruchu górale uwielbiamy wspinaczkę oraz lekkoatletykę. Jeśli tylko lubisz troszkę ruchu to na pewno musisz tutaj zajrzeć! ESB stoi otworem dla każdego, który uwielbia ruch!
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

CrashDay TV

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

To ja Leszek Ebe-Grüner. W poniższym filmiku przedstawiłem tylko, jakie będą pierwsze rozgrywki.

Także tak jak w filmiku mówiłem, zrobimy jakieś Tour, ale jakie to już zależy ile państw się zgodzi, by CrashDay TV do nich zawitał.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel
Ambasador Księstwa Sarmacji

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: CrashDay TV

Post autor: Pavel van der Gibson »

Ja to się chyba nie piszę na nową gierkę. W mistrzostwach wyścigowych nie trzeba nic robić, instalować, ani umieć :P
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Pavel van der Gibson pisze: 22 lipca 2025, 23:56 Ja to się chyba nie piszę na nową gierkę. W mistrzostwach wyścigowych nie trzeba nic robić, instalować, ani umieć :P
Spoko, to jest po to by oglądać, obecność nie jest obowiązkowa, bo wiem że to jak sam zresztą wspomniałeś o wiele bardziej zobowiązujące.

Ale oczywiście jak ma chęci, bo to nie jest całkowicie zamknięte i posiada grę i ma możliwość gadać głosowo na discordzie, to zapraszam na kontakt ze mną, najlepiej na priv discorda.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 23 lipca 2025, 10:47
Pavel van der Gibson pisze: 22 lipca 2025, 23:56 Ja to się chyba nie piszę na nową gierkę. W mistrzostwach wyścigowych nie trzeba nic robić, instalować, ani umieć :P
Spoko, to jest po to by oglądać, obecność nie jest obowiązkowa, bo wiem że to jak sam zresztą wspomniałeś o wiele bardziej zobowiązujące.

Ale oczywiście jak ma chęci, bo to nie jest całkowicie zamknięte i posiada grę i ma możliwość gadać głosowo na discordzie, to zapraszam na kontakt ze mną, najlepiej na priv discorda.
Ja w sumie też niechętnie brałbym uział, ale w razie możliwości czasowych mogę dołączać do głosowego, jeśli w ogóle jest taka możliwość.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dobra myślę że już mamy wystarczająco dużo państw i tym samym kończymy poszukiwania. Oto obecna lista:
-Edelweiss
-Voxland
-Leocja
-II Federacja Nordacka
-Skarland
-Winkulia
-Hawiland
-Dreamland
-Sarmacja

Jednak nie sugerujcie się tym że np.Edelweiss będzie pierwsze, a Sarmacja ostatnie, bo jeszcze dziś odbędzie się losowanie państw, z których po kolei będziemy robić takie rozgrywki! Także cierpliwie czekajcie i się dowiedzie więcej na ten temat ;)

ps.Będzie też zmiana nazwy na CrashPollin TV
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Stowarzyszenie Sportowe”