Kryzys Edelweiss-Voxland

Jednostki administracji terytorialnej, na które dzieli się kraina to komitaty. Pochodzenie nazewnictwa nie jest zbytnio wyszukane, ale osobliwe. Wywodzi się z tradycji węgierskiej jaką zasiał wśród obywateli przywódca narodu-pierwszy Oberhaupt Edelweiss
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Kryzys Edelweiss-Voxland

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Kryzys Edelweiss-Voxland

Post autor: Joachim Cargalho »

Leszku, nie możesz stawiać na szali przyjaźni z Krzysztofem. On jest niczemu winien.
Poza tym, Krzysztof jest zasłużonym Edlem i każdy docenia jego mikronacyjną aktywność.

Niestety, wyrok Trybunału wskazuje Lieselotte jako główną manipulantkę, co może skutecznie utrudnić jej uniewinnienie. :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Joachim Cargalho pisze: 06 października 2025, 22:23 Leszku, nie możesz stawiać na szali przyjaźni z Krzysztofem. On jest niczemu winien.
Poza tym, Krzysztof jest zasłużonym Edlem i każdy docenia jego mikronacyjną aktywność.

Niestety, wyrok Trybunału wskazuje Lieselotte jako główną manipulantkę, co może skutecznie utrudnić jej uniewinnienie. :(
Tak jak napisałem. Ród Grünerów jest dla mnie bardzo ważny. Każdy kto zachowuje się nieładnie w stosunku do mojego taty @Heinz-Werner Grüner -a, to ja nie mogę zostać obojętny. To że nie zawsze się zgadzam z moim ojcem to jedno. Ale są rzeczy w którym bez względu na wszystko Grünerzy trzymają się razem. I dlatego jako jego syn stanę za nim murem.

Czas mają do niedzieli do 12.10.2025. I albo @Femme Mystere do tego czasu zostanie odbanowana, a @Heinz-Werner Grüner dostanie od @Anastasia Windsachen przeprosiny. Albo w przeciwnym razie tak jak pisałem, podpiszę się pod dokumentem i wtedy powiem że Damiano Robingren ma rację i wtedy już faktycznie i 100% również będę przeciwny wszelkim działanom Voxlandu.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Nie potrzebuje przeprosin, nie nie miejsce i czas na to. Nie eskalujmy wrogości. Widocznie tak miało być. Zajmijmy się przygotowaniami do mundialu i Oktoberfest.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

@Leszek Ebe-Grüner dziękuję za twoje wstawiennictwo. Nic tak mnie nie pokrzepia jak poparcie Dziedzica Oberhauptowskiego! :Ewar :Ewar :Ewar
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Leszku, tak jak zauważałeś otwarcie i zapowiadałeś nie raz, nie dwa - nie znasz się na polityce i nie chcesz się w nią angażować. Trzymam kciuki za konsekwentne pozostawanie poza tymi kwestiami!
Obrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Niedziela minęła. Czy @Femme Mystere ma usunięta karę banicji?
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Joachim Cargalho pisze: 13 października 2025, 10:06 Niedziela minęła. Czy @Femme Mystere ma usunięta karę banicji?
A miała mieć? BTW. Nie ma co tu eskalować, nowe władze, nowe nadzieje.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Bardziej zastanawia mnie co zrobi Leszek, gdy czas jego ultimatum minął. :D
Pewnie z geby cholowę :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Joachim Cargalho pisze: 13 października 2025, 11:38 Bardziej zastanawia mnie co zrobi Leszek, gdy czas jego ultimatum minął. :D
Pewnie z geby cholowę :D
Jako że @Anastasia Windsachen nie rządzi Voxlandem, a to ona zbanowała dla przypomnienia @Femme Mystere . Także zgodnie z wolą Joahima von Ribentropa, jego tron przejmię @Krzysztof Windsor . Ale to tyle z miłych rzeczy.

Natomiast nie z miłych co mnie nie zastanawia bo to oczywiste @Joachim Cargalho to twoje pierdolenie ,,Ale pamiętaj mówiłeś że nie robisz polityki" i też twoje pierdolenie ,,czas jego ultimatum minął" , gdzie twoim jedynym celem jest już od czasów rządów tymczasowych jakiś ból dupy w moją stronę, gdzie ja podałem rękę, no ale nie trzeba było długo czekać byś znowu miał jakieś hejty w moją stronę i toksycznie mnie atakował.

Dlatego ja się odcinam się od tej toksycznej relacji i no widocznie tak miało być. Mówię STOP hejtowaniu w internecie.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komitaty”