@Krzysztof Windsor

Tak jak napisałem. Ród Grünerów jest dla mnie bardzo ważny. Każdy kto zachowuje się nieładnie w stosunku do mojego taty @Heinz-Werner Grüner -a, to ja nie mogę zostać obojętny. To że nie zawsze się zgadzam z moim ojcem to jedno. Ale są rzeczy w którym bez względu na wszystko Grünerzy trzymają się razem. I dlatego jako jego syn stanę za nim murem.Joachim Cargalho pisze: ↑06 października 2025, 22:23 Leszku, nie możesz stawiać na szali przyjaźni z Krzysztofem. On jest niczemu winien.
Poza tym, Krzysztof jest zasłużonym Edlem i każdy docenia jego mikronacyjną aktywność.
Niestety, wyrok Trybunału wskazuje Lieselotte jako główną manipulantkę, co może skutecznie utrudnić jej uniewinnienie.![]()

A miała mieć? BTW. Nie ma co tu eskalować, nowe władze, nowe nadzieje.Joachim Cargalho pisze: ↑13 października 2025, 10:06 Niedziela minęła. Czy @Femme Mystere ma usunięta karę banicji?

Jako że @Anastasia Windsachen nie rządzi Voxlandem, a to ona zbanowała dla przypomnienia @Femme Mystere . Także zgodnie z wolą Joahima von Ribentropa, jego tron przejmię @Krzysztof Windsor . Ale to tyle z miłych rzeczy.Joachim Cargalho pisze: ↑13 października 2025, 11:38 Bardziej zastanawia mnie co zrobi Leszek, gdy czas jego ultimatum minął.![]()
Pewnie z geby cholowę![]()