Ankieta na temat Edelweiss lata 40'
Regulamin forum
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Ankieta na temat Edelweiss lata 40'
Zawsze możemy spróbować kogoś wystrzelić. Może... @Leszek Ebe-Grüner ?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kto tam w Edelweiss by rozróznił czy to księżyc czy planeta. Grunt, że polecieli. Tylko czy wrócą?Antoni Moskwicz pisze: ↑21 października 2025, 22:52Na Marsa to nie wiem jak w tamtych czasach, ale Księżyc już jest w zasięgu :Esmile
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jakieś lekkie korekty czasowe i techniczne na pewno nie zaszkodzą jeśli mają poprawić zabawę a jednocześnie nie będą jakieś drastyczne.
Natomiast dla zwolenników "nowoczesności" może zrobić jakiś jeden wątek będący zabawą typu "portal do przyszłości"?
Można by się tam wcielić w podróżnika w czasie, i tam realizować swoje różne pomysły, które w innych wątkach kolidowałyby z ogólnym klimatem Edelweiss.
Ale musiałby to być tylko jeden wątek, z przestrzeganiem że nie przenosimy narracji z niego na żaden pozostały.
Natomiast dla zwolenników "nowoczesności" może zrobić jakiś jeden wątek będący zabawą typu "portal do przyszłości"?
Można by się tam wcielić w podróżnika w czasie, i tam realizować swoje różne pomysły, które w innych wątkach kolidowałyby z ogólnym klimatem Edelweiss.
Ale musiałby to być tylko jeden wątek, z przestrzeganiem że nie przenosimy narracji z niego na żaden pozostały.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie dzięki. Ja w kosmosy się nie bawię i mam inne plany. Może ktoś z Robingrenów będzie bardziej chętny.Femme Mystere pisze: ↑21 października 2025, 22:54 Zawsze możemy spróbować kogoś wystrzelić. Może... @Leszek Ebe-Grüner ?
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Był taki plan, nawet podchwycony przez Voxland, gdzie wydzielona została strefa "przyszłościowa". Niby był taki zamiar, ale temat umarł. :/ Jak koniecznie ktoś będzie chciał to się zrobi, ale to musi być z jajem i pomysłowe, a nie samo pisanie dla pisania, prawda?Ludwig Tomović pisze: ↑21 października 2025, 23:48 Jakieś lekkie korekty czasowe i techniczne na pewno nie zaszkodzą jeśli mają poprawić zabawę a jednocześnie nie będą jakieś drastyczne.
Widziałem, że z tego tytułu planujesz nawet sarmackiego obka mieć? Ciekawe co tam "wysmyczysz" z tymi grami.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑22 października 2025, 00:04Nie dzięki. Ja w kosmosy się nie bawię i mam inne plany. Może ktoś z Robingrenów będzie bardziej chętny.Femme Mystere pisze: ↑21 października 2025, 22:54 Zawsze możemy spróbować kogoś wystrzelić. Może... @Leszek Ebe-Grüner ?
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ty mały Edku podglądaczuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 października 2025, 07:17 Widziałem, że z tego tytułu planujesz nawet sarmackiego obka mieć? Ciekawe co tam "wysmyczysz" z tymi grami.![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie załatwiasz tego po tajniacku, widać na forum. Czy podglądacz, chyba nie, ale ważne tematy potrafię znaleźć.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑22 października 2025, 13:59Ty mały Edku podglądaczuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 października 2025, 07:17 Widziałem, że z tego tytułu planujesz nawet sarmackiego obka mieć? Ciekawe co tam "wysmyczysz" z tymi grami.![]()
Coś tam będzie.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nic nie ukryje się przed okiem wielkiego Heinza 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Rozwiązłość była większa w latach edelweisskich, czy w późniejszych?