W dniu 23 X 1925 roku, Herr Oberhaupt Kotliny Edelweiss udał się na ostatnie pożegnanie JKM Joahima, króla Voxlandu

To już chyba masz ten tytuł przez zasiedzenieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 22:301921 (oni liczą jakoś dziwnie z dwójką z przodu.), 1922, 1923, 1924 i teraz ...1925. Jestem "gościem roku" w Księstwie Sarmacji po raz piąty z rzędu. Co ciekawe, nadal mnie to zaskakuje i jak najbardziej cieszy, że chociaż w ten sposób mogę być "częścią legendy KS". Naprawdę jest mi niezmiernie miło i czuje się zobligowany bywać w tej części Pollinu. Nie mniej zawsze robiłem to chętnie, choć czas nie zawsze pozwalał.
W tym momencie chciałbym serdecznie pozdrowić Jego Książęcą Mość @Arkadiusz Maksymilian i Jego Małżonkę, Jej Książęcą Wysokość @Fatima Popow-Chojnacka. Oby tak dalej!
A jeszcze dwie godziny temu mnie chwalił, że jestem hiper aktywny.John Rasmusen pisze: ↑02 lutego 2026, 22:31To już chyba masz ten tytuł przez zasiedzenieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lutego 2026, 22:301921 (oni liczą jakoś dziwnie z dwójką z przodu.), 1922, 1923, 1924 i teraz ...1925. Jestem "gościem roku" w Księstwie Sarmacji po raz piąty z rzędu. Co ciekawe, nadal mnie to zaskakuje i jak najbardziej cieszy, że chociaż w ten sposób mogę być "częścią legendy KS". Naprawdę jest mi niezmiernie miło i czuje się zobligowany bywać w tej części Pollinu. Nie mniej zawsze robiłem to chętnie, choć czas nie zawsze pozwalał.
W tym momencie chciałbym serdecznie pozdrowić Jego Książęcą Mość @Arkadiusz Maksymilian i Jego Małżonkę, Jej Książęcą Wysokość @Fatima Popow-Chojnacka. Oby tak dalej!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość