Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Życzenia rocznicowe również tylko my wysłaliśmy (po nas Sarmacja z jednodniowym opóźnieniem).
Niestety, nie zechciano nam podziękować - im owszem. Ale to pewnie przez to, że ówczesna Regentka już romansowała z Sarmatami...
Nie może się tylko jedna strona starać, bo to rodzi patologie.
1921 (oni liczą jakoś dziwnie z dwójką z przodu. ), 1922, 1923, 1924 i teraz ...1925. Jestem "gościem roku" w Księstwie Sarmacji po raz piąty z rzędu. Co ciekawe, nadal mnie to zaskakuje i jak najbardziej cieszy, że chociaż w ten sposób mogę być "częścią legendy KS". Naprawdę jest mi niezmiernie miło i czuje się zobligowany bywać w tej części Pollinu. Nie mniej zawsze robiłem to chętnie, choć czas nie zawsze pozwalał.
W tym momencie chciałbym serdecznie pozdrowić Jego Książęcą Mość @Arkadiusz Maksymilian i Jego Małżonkę, Jej Książęcą Wysokość @Fatima Popow-Chojnacka. Oby tak dalej!
1921 (oni liczą jakoś dziwnie z dwójką z przodu. ), 1922, 1923, 1924 i teraz ...1925. Jestem "gościem roku" w Księstwie Sarmacji po raz piąty z rzędu. Co ciekawe, nadal mnie to zaskakuje i jak najbardziej cieszy, że chociaż w ten sposób mogę być "częścią legendy KS". Naprawdę jest mi niezmiernie miło i czuje się zobligowany bywać w tej części Pollinu. Nie mniej zawsze robiłem to chętnie, choć czas nie zawsze pozwalał.
W tym momencie chciałbym serdecznie pozdrowić Jego Książęcą Mość @Arkadiusz Maksymilian i Jego Małżonkę, Jej Książęcą Wysokość @Fatima Popow-Chojnacka. Oby tak dalej!
To już chyba masz ten tytuł przez zasiedzenie
(-) Rumburak Jokerman
Kubański pisarz eseista, pan od brzydkich komiksów
To już chyba masz ten tytuł przez zasiedzenie
A jeszcze dwie godziny temu mnie chwalił, że jestem hiper aktywny.
Mam jednak chyba takie same odczucie, że wybierają mnie bo "bywam", a nie "działam". Z drugiej strony kto robi więcej? Nie dla KS, ale jako gość dla KS.