Współpraca Sportowa Edelweiss-Skarland
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Współpraca Sportowa Edelweiss-Skarland
Dzień Dobry. Jako że jak wiecie jestem fanem wszelkiej współpracy Edelweiss i Skarlandu, to główkuje nad różnymi rzeczami. Po rozmowie, ostatecznie mam zgodę od mojego ojca @Heinz-Werner Grüner , by rozpocząć współpracę z Skarlandem na tle sportowym. Robiliśmy to oczywiście za pomocą gry, którą cześć z was na pewno kojarzy i nawet grała czyli https://www.athleticsmania.com/ . Ja oczywiście wyślę tę wiadomość do Ambasady Skarlandzkiej i jak już oficjalnie dostanę potwierdzenie od Króla Skarlandu Norberta że jest również za tym, to wprowadzamy takie wspólne zawody
Od razu mówię, takie zawody odbywały by się w weekend

(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Współpraca Sportowa Edelweiss-Skarland
Herr Ambassadore, działaj... Tylko niech to się nie odbywa co tydzień bo zwariujemy! Po drugie - nazwa, sponsoring, marketing i tak dalej.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 22:19 Dzień Dobry. Jako że jak wiecie jestem fanem wszelkiej współpracy Edelweiss i Skarlandu, to główkuje nad różnymi rzeczami. Po rozmowie, ostatecznie mam zgodę od mojego ojca @Heinz-Werner Grüner , by rozpocząć współpracę z Skarlandem na tle sportowym. Robiliśmy to oczywiście za pomocą gry, którą cześć z was na pewno kojarzy i nawet grała czyli https://www.athleticsmania.com/ . Ja oczywiście wyślę tę wiadomość do Ambasady Skarlandzkiej i jak już oficjalnie dostanę potwierdzenie od Króla Skarlandu Norberta że jest również za tym, to wprowadzamy takie wspólne zawodyOd razu mówię, takie zawody odbywały by się w weekend
![]()
![]()
Może warto również zapytać czy ktoś jeszcze by nie chciał dołączyć w przyszłości?
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Co tydzień to może nie, ale co jakiś miesiąc to już spoko jak dla mnie. Ja mogę sponsorować zawody jedną moją firmą(w końcu na coś się przyda)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 22:22Herr Ambassadore, działaj... Tylko niech to się nie odbywa co tydzień bo zwariujemy! Po drugie - nazwa, sponsoring, marketing i tak dalej.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 22:19 Dzień Dobry. Jako że jak wiecie jestem fanem wszelkiej współpracy Edelweiss i Skarlandu, to główkuje nad różnymi rzeczami. Po rozmowie, ostatecznie mam zgodę od mojego ojca @Heinz-Werner Grüner , by rozpocząć współpracę z Skarlandem na tle sportowym. Robiliśmy to oczywiście za pomocą gry, którą cześć z was na pewno kojarzy i nawet grała czyli https://www.athleticsmania.com/ . Ja oczywiście wyślę tę wiadomość do Ambasady Skarlandzkiej i jak już oficjalnie dostanę potwierdzenie od Króla Skarlandu Norberta że jest również za tym, to wprowadzamy takie wspólne zawodyOd razu mówię, takie zawody odbywały by się w weekend
![]()
![]()
![]()
Może warto również zapytać czy ktoś jeszcze by nie chciał dołączyć w przyszłości?
Na ten moment myślałem by to ograniczyć do dwóch państw, ale w przyszłości można to zobaczyć
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja bym tylko nie chciał, żeby to było faktycznie kontem naszych imprez, ale przespałem się i mam pewien pomysł.
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Orbita by chciała ze swoim centrum sportowym w HeliopolisHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 22:22