Współpraca Sportowa Edelweiss-Skarland

(czyt.ne'belszaten gase) Popularna Aleja Cienia Mgły, gdzie w przyzwoitym stanie konstrukcyjnym zachowały się eklektyczne kamienice i klimatyczna kawiarenka "Präzedenz". Natomiast cała aleja została odrestaurowana tylko po to by pomieścić w swoich zakamarkach przedstawicielstwa innych mikronacji. Tutaj znajdziemy misje dyplomatyczne z innych części v-państw oraz zapewne niemałą ilość tajnych agentów.
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Współpraca Sportowa Edelweiss-Skarland

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Dzień Dobry. Jako że jak wiecie jestem fanem wszelkiej współpracy Edelweiss i Skarlandu, to główkuje nad różnymi rzeczami. Po rozmowie, ostatecznie mam zgodę od mojego ojca @Heinz-Werner Grüner , by rozpocząć współpracę z Skarlandem na tle sportowym. Robiliśmy to oczywiście za pomocą gry, którą cześć z was na pewno kojarzy i nawet grała czyli https://www.athleticsmania.com/ . Ja oczywiście wyślę tę wiadomość do Ambasady Skarlandzkiej i jak już oficjalnie dostanę potwierdzenie od Króla Skarlandu Norberta że jest również za tym, to wprowadzamy takie wspólne zawody ;) Od razu mówię, takie zawody odbywały by się w weekend ;) :mrgreen:
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Współpraca Sportowa Edelweiss-Skarland

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 22:19 Dzień Dobry. Jako że jak wiecie jestem fanem wszelkiej współpracy Edelweiss i Skarlandu, to główkuje nad różnymi rzeczami. Po rozmowie, ostatecznie mam zgodę od mojego ojca @Heinz-Werner Grüner , by rozpocząć współpracę z Skarlandem na tle sportowym. Robiliśmy to oczywiście za pomocą gry, którą cześć z was na pewno kojarzy i nawet grała czyli https://www.athleticsmania.com/ . Ja oczywiście wyślę tę wiadomość do Ambasady Skarlandzkiej i jak już oficjalnie dostanę potwierdzenie od Króla Skarlandu Norberta że jest również za tym, to wprowadzamy takie wspólne zawody ;) Od razu mówię, takie zawody odbywały by się w weekend ;) :mrgreen:
Herr Ambassadore, działaj... Tylko niech to się nie odbywa co tydzień bo zwariujemy! Po drugie - nazwa, sponsoring, marketing i tak dalej. :)
Może warto również zapytać czy ktoś jeszcze by nie chciał dołączyć w przyszłości?
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Heinz-Werner Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 22:22
Leszek Ebe-Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 22:19 Dzień Dobry. Jako że jak wiecie jestem fanem wszelkiej współpracy Edelweiss i Skarlandu, to główkuje nad różnymi rzeczami. Po rozmowie, ostatecznie mam zgodę od mojego ojca @Heinz-Werner Grüner , by rozpocząć współpracę z Skarlandem na tle sportowym. Robiliśmy to oczywiście za pomocą gry, którą cześć z was na pewno kojarzy i nawet grała czyli https://www.athleticsmania.com/ . Ja oczywiście wyślę tę wiadomość do Ambasady Skarlandzkiej i jak już oficjalnie dostanę potwierdzenie od Króla Skarlandu Norberta że jest również za tym, to wprowadzamy takie wspólne zawody ;) Od razu mówię, takie zawody odbywały by się w weekend ;) :mrgreen:
Herr Ambassadore, działaj... Tylko niech to się nie odbywa co tydzień bo zwariujemy! Po drugie - nazwa, sponsoring, marketing i tak dalej. :)
Może warto również zapytać czy ktoś jeszcze by nie chciał dołączyć w przyszłości?
Co tydzień to może nie, ale co jakiś miesiąc to już spoko jak dla mnie. Ja mogę sponsorować zawody jedną moją firmą(w końcu na coś się przyda)

Na ten moment myślałem by to ograniczyć do dwóch państw, ale w przyszłości można to zobaczyć
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ja bym tylko nie chciał, żeby to było faktycznie kontem naszych imprez, ale przespałem się i mam pewien pomysł.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Ludwig Tomović Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Ludwig Tomović »

Heinz-Werner Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 22:22
Orbita by chciała ze swoim centrum sportowym w Heliopolis ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nebelschattengasse - strefa dla dyplomatów”