Pierwsze co bym zmienił w rajdach to usunięcie wyścigów ze wszystkich dziwnych miejsc, których fora nie tyle wprowadzają coś nowego, co frustrują
ESPAGRÜN Motorsport
Regulamin forum
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: ESPAGRÜN Motorsport
Ja uznaję za duży sukces, że raz udało mi się zabrać drugie miejsce Orjonowi
Pierwsze co bym zmienił w rajdach to usunięcie wyścigów ze wszystkich dziwnych miejsc, których fora nie tyle wprowadzają coś nowego, co frustrują
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 10:09Nie jest to wcale jakieś pewne, w tym sezonie faktycznie miałem parcie na to by wygrać więc oczywistym jest że żonglowaliśmy pierwszymi miejscami podium. Teraz będąc już ukontentowany to pewnie zwolnię miejsce. Mógłbym odejść po osiągnięciu największej nagrody w RMAW ale na razie za dobrze się przy tym bawię.daniel von tauer-krak pisze: ↑11 kwietnia 2026, 09:24Ooievaar-Vossen RT ?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 kwietnia 2026, 08:39 Ja się będę upierał, że przydałaby się "trzecia siła" w RMAW... No, ale ja to sobie mogę chcieć, prawda?![]()
Ale tutaj raczej ciężko o 3 siłę jak miejsca na 1 podium wyminiają mniędzy sobą Orjon i Espada.
+ Była ekopa ELTu, Była i chyba wciąż jest epoka BCZS, może zaczyna się epoka ESPAGRÜN
Zawsze znajdzie się nowe wyzwanie.
Pavel van der Gibson pisze: ↑13 kwietnia 2026, 10:56 Ja uznaję za duży sukces, że raz udało mi się zabrać drugie miejsce Orjonowi![]()
Pierwsze co bym zmienił w rajdach to usunięcie wyścigów ze wszystkich dziwnych miejsc, których fora nie tyle wprowadzają coś nowego, co frustrują![]()
Podaj mi proszę te fora. Każdy tylko ogólnikowo. Konkret.
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
II FN/MuratykaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 11:28Pavel van der Gibson pisze: ↑13 kwietnia 2026, 10:56 Ja uznaję za duży sukces, że raz udało mi się zabrać drugie miejsce Orjonowi![]()
Pierwsze co bym zmienił w rajdach to usunięcie wyścigów ze wszystkich dziwnych miejsc, których fora nie tyle wprowadzają coś nowego, co frustrują![]()
Podaj mi proszę te fora. Każdy tylko ogólnikowo. Konkret.
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A z czystej ciekawości, jakbyś to teraz zrobił?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 09:01
Dziwne, że nie zaadoptowaliśmy w innej roli? Szczerze powiedziawszy chyba właśnie wtedy nam się "rozjechało". Po drugie teraz pewnie miałbym wizję na "takiego" mistrza. Wtedy zupełnie inaczej patrzyłem na rozwój RMAW. Nie było czasu, chęci i zdecydowanego działania by "dbać o markę".
Może być na priv
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Pierwsze co mi przeszło przez myśl to rola eksperta/komentatora. Kwestia czy udało by się to rozegrać nagraniem, opisem czy formą pytanie-odpowiedź...Ludwig Tomović pisze: ↑13 kwietnia 2026, 16:10A z czystej ciekawości, jakbyś to teraz zrobił?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 09:01
Dziwne, że nie zaadoptowaliśmy w innej roli? Szczerze powiedziawszy chyba właśnie wtedy nam się "rozjechało". Po drugie teraz pewnie miałbym wizję na "takiego" mistrza. Wtedy zupełnie inaczej patrzyłem na rozwój RMAW. Nie było czasu, chęci i zdecydowanego działania by "dbać o markę".
Może być na priv

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gdybym wiedział, że nikt mi nie będzie przeszkadzał w dniu rajdów to bym się pochylił nad tym, a tak... Za dużo się dzieje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:18 No przydałby się nam nasz własny Pan Nad redaktor Mikołaj Sokół.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:25Gdybym wiedział, że nikt mi nie będzie przeszkadzał w dniu rajdów to bym się pochylił nad tym, a tak... Za dużo się dzieje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:18 No przydałby się nam nasz własny Pan Nad redaktor Mikołaj Sokół.
Można by się zawsze pokusić o komentarze po rajdach niżeli w trakcie, zaprosić sobie to raz jedną osobę potem drugą lub trzecią.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak pisałem, jak bardzo chętnie. Problem w tym, że ja po trzech dniach rajdowych nie mam zwyczajnie chęci na omawianie rajdów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:29Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:25Gdybym wiedział, że nikt mi nie będzie przeszkadzał w dniu rajdów to bym się pochylił nad tym, a tak... Za dużo się dzieje.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:18 No przydałby się nam nasz własny Pan Nad redaktor Mikołaj Sokół.
Można by się zawsze pokusić o komentarze po rajdach niżeli w trakcie, zaprosić sobie to raz jedną osobę potem drugą lub trzecią.
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak coś zawsze można z innymi pogadać? Albo kogoś poprosićHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:34Jak pisałem, jak bardzo chętnie. Problem w tym, że ja po trzech dniach rajdowych nie mam zwyczajnie chęci na omawianie rajdów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:29Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:25
Gdybym wiedział, że nikt mi nie będzie przeszkadzał w dniu rajdów to bym się pochylił nad tym, a tak... Za dużo się dzieje.
Można by się zawsze pokusić o komentarze po rajdach niżeli w trakcie, zaprosić sobie to raz jedną osobę potem drugą lub trzecią.Mimo wszystko teraz to widzę inaczej... Trzeba to zaplanować.
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]