Jasne! W ogóle mi się nie uśmiecha pisać podusmowania rajdowego. To mi zawsze już słabo wychodzi. Tutaj muszę mieć przygotowany zestaw pytań, rozmówcę etc.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:36Jak coś zawsze można z innymi pogadać? Albo kogoś poprosićHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:34Jak pisałem, jak bardzo chętnie. Problem w tym, że ja po trzech dniach rajdowych nie mam zwyczajnie chęci na omawianie rajdów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:29
Można by się zawsze pokusić o komentarze po rajdach niżeli w trakcie, zaprosić sobie to raz jedną osobę potem drugą lub trzecią.Mimo wszystko teraz to widzę inaczej... Trzeba to zaplanować.
sama tak robiłam jak publikowałam gazetę
ESPAGRÜN Motorsport
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: ESPAGRÜN Motorsport
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jasne rozumiem! Jakby co - w rajdach, których nie biorę udziału - mogę pomóc jakby co pisać podsumowania 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zachęcam do jednego i drugiego. Na pełnej... - życie na krawędzi.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:39 Jasne rozumiem! Jakby co - w rajdach, których nie biorę udziału - mogę pomóc jakby co pisać podsumowania![]()
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nikt nie mówi że ma to być od razu po rajdzie, między jednym wyścigiem a drugim jest zawsze miesiąc czasu. Gdyby nie to że mizernie znam się na obróbce audio-video to może bym pomógł a tak to zastaje co najwyżej forma pisana.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:34Jak pisałem, jak bardzo chętnie. Problem w tym, że ja po trzech dniach rajdowych nie mam zwyczajnie chęci na omawianie rajdów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:29Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:25
Gdybym wiedział, że nikt mi nie będzie przeszkadzał w dniu rajdów to bym się pochylił nad tym, a tak... Za dużo się dzieje.
Można by się zawsze pokusić o komentarze po rajdach niżeli w trakcie, zaprosić sobie to raz jedną osobę potem drugą lub trzecią.Mimo wszystko teraz to widzę inaczej... Trzeba to zaplanować.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Odpada bym brała udział we każdym. Wystarczy, że Edelweiss i MAW będą plus jeszcze jeden jakiśHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:40Zachęcam do jednego i drugiego. Na pełnej... - życie na krawędzi.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:39 Jasne rozumiem! Jakby co - w rajdach, których nie biorę udziału - mogę pomóc jakby co pisać podsumowania![]()
![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ty tak mówisz jakbym tylko to organizował zimą.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:41Nikt nie mówi że ma to być od razu po rajdzie, między jednym wyścigiem a drugim jest zawsze miesiąc czasu. Gdyby nie to że mizernie znam się na obróbce audio-video to może bym pomógł a tak to zastaje co najwyżej forma pisana.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:34Jak pisałem, jak bardzo chętnie. Problem w tym, że ja po trzech dniach rajdowych nie mam zwyczajnie chęci na omawianie rajdów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:29
Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:42Odpada bym brała udział we każdym. Wystarczy, że Edelweiss i MAW będą plus jeszcze jeden jakiśHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:40Zachęcam do jednego i drugiego. Na pełnej... - życie na krawędzi.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑13 kwietnia 2026, 21:39 Jasne rozumiem! Jakby co - w rajdach, których nie biorę udziału - mogę pomóc jakby co pisać podsumowania![]()
![]()
![]()
W każdym razie cieszę się, że jest wola zmian na lepszą otoczkę w EDl, pomimo, że z nazwy to "od sąsiada".
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jakby co, pozostaję gdzieś w pamięci