– Ty zacznij grać bo jak na razie to ja wygrywam!
Rzuciła śmiejąc się na jego słowa i ponownie wróciła do rozmów z gośćmi.
Rzuciła śmiejąc się na jego słowa i ponownie wróciła do rozmów z gośćmi.
Tak, pamiętam. No ale wtedy chyba się lepiej, aż tak nie poznaliśmy. A więc słyszałem, że posiadasz swoje państwo, prawda to?(Po czym rozwinął dyskusję z zaciekawionym wzrokiem)A jakie masz plany odnośnie swojego państwa na przyszłość? Oczywiście jeżeli nie jest to jakaś tajemnica(Po czym wziął łyżeczkę i mieszał sobie w herbacie).Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑16 sierpnia 2022, 20:17- Już dwa razy tu byłem wcześniej i nie jest to raczej moja ostatnia wizyta - zaśmiał się
-Umm... U mnie wszystko dobrze. A co u ciebie?-zapytała. Widząc gdzie kieruje swój wzrok Bazyli popatrzyła w ziemię.Bazyli Izaak pisze: ↑16 sierpnia 2022, 20:10 Popatrzył się na @Sophie
-Ja też jestem zaskoczony że przyszedłem. Raczej miałem inne plany. Jak się czujesz?
Zauważył że Sophie chciałaby już zakończyć rozmowe i kontynuować poszukiwania.

-Drogi Synu, z całym szacunkiem, ale nie mam aż takiej władzy w Kotlinie. Jestem tylko oberhauptem. Za płacę w szpitalu odpowiada Kommissar danego Komitatu, a w tym wypadku jest to Frauleinn Isabella. - Grüner Senior tłumaczył swojej latorośli.Ponadto uznałem, bo czemu nie, jako że Doktor @Isabella Swann i doktor Neumann byli tymi, co mnie uratowali, to zwracam się do mojego ojca @Heinz-Werner Grüner o to, by dać im podwyżkę!

Joachim Cargalho pisze: ↑16 sierpnia 2022, 21:04 Jego uwagę natomiast przykuła @Sorcha Raven, która pojawiła się z bukietem pięknych polnych kwiatów. - Witam serdecznie! Olbrzymie cieszymy się, iż ze chciała Szanowna tutaj przybyć.
- Owszem, chociaż dopiero jestem w trakcie budowy, ale mam nadzieję, iż z pomocą mojej wewnętrznej siły i mocy sprawczych długo to nie potrwa.Joachim Cargalho pisze: ↑16 sierpnia 2022, 21:04 - Czy udało się już znaleźć odpowiednie lokum? - wiedział bowiem, że Pani Raven poszukiwała czegoś z dala od skupisk ludzi. Rozmawiając podprowadził nowo przybyłą osobę ku centrum wydarzeń. - Tutaj można się śmiało rozsiąść, tam są stoły z przekąskami - opowiadał o najważniejszych miejscach imprezy. Podprowadził ją również do Lieselotte oraz Isabelli. - Pani Sorcha na pewno chciałaby się przywitać - oznajmił.